Doorzoek de site:

Home Varia Design bank: een leuke bank kan je interieur opsmukken!

design bankWil je iets doen aan je interieur, maar je weet niet wat? Denk eens na over een design bank!

Een bank kan een centrale positie in je interieur opnemen en zodoende de hele flow van de interieurdecoratie veranderen.

 

Een design bank: een belangrijke keuze

Heb je ooit al iemand horen zeggen: "Ik zou liever één mooi meubel hebben, eentje maar, dan een huis gevuld met rommel."? Wel ik heb het horen zeggen, en het is me altijd bijgebleven.

En het is nergens meer van toepassing dan bij een design bank. Een bank is een centraal onderdeel van je interieur en kan een echte blikvanger zijn, en zodoende de algehele indruk die de kamer nalaat veranderen.

Beeld je eens even een kamer in gevuld met Ikea meubels ( niet dat ik iets tegen Ikea meubels heb, ik heb er zelfs best veel in mijn living staan, maar je weet wel wat ik hiermee bedoel...).

En beeld je nu in het midden van die kamer een leuke design bank in! De bank zal sowieso onmiddellijk alle blikken vangen en de aandacht afleiden van de rest van je interieur. Het kan gaan om een strakke moderne bank zoals lederen salons of een iets klassiekere stijl, of een grappig bankje in felle kleuren!

De juiste design bank zal je interieur de atmosfeer verlenen die jij wenst. Probeer het maar eens en je zal zien dat het waar is!

 

design bank