Doorzoek de site:

Home Varia Werken in een Business Center in Brussel, de moeite waard?

Hen je al ooit overwogen om je eenmanszaak of freelancer activiteit van je woonkamer te verhuizen naar een Business Center?

Bij kantoor te huur brussel zijn er tal van flexibele oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Er zijn vele alternatieven voorhanden zoals bijvoorbeeld Burotel.

 

Business Centers in Brussel: een nieuwe manier om te werken

Thuis werken is heel erg leuk als je voor het eerst begint met je eenmanszaak, maar toch verliest het meestal al snel zijn charme...

Voor mensen met kleine kinderen, huisdieren of luidruchtige buren duurt het meestal niet erg lang alvorens ze op zoek gaan naar een alternatieve oplossing.

Gelukkig zijn er nog andere oplossingen, zoals een desk huren in een business center. Meestal gaat het om mooie gebouwen gelegen in top kantoorbuurten en is de service uitstekend. Maar de belangrijkstefactor is nog steeds de prijs: het kost doorgaans erg weinig om een desk te huren in een business center.

Er zijn ook nog enkele andere voordelen aan werken vanuit een bureau in een business center in vergelijking met thuis werken: na een tijdje begin je de sociale interactie met collega's toch te missen, en dan zwijgen we nog van de networking mogelijkheden die werken in een business center met zich meebrengt!