Doorzoek de site:

Home Varia Taxis in Brussel

Een paar jaar geleden waren alcoholcontroles iets wat zelden in het stadscentrum van Brussel gebeurde. De meeste controles worden gedaan op steenwegen (meestal in de buurt van discotheken) en bij het binnen- en buitenrijden van het centrum.

Tegenwoordig worden er meer en meer controles uitgevoerd in het stadscentrum zelf, wat natuurlijk gevolgen heeft voor de dronken autorijders, en dat zijn er in Brussel helaas heel wat!

De makkelijkste en veiligste oplossing is natuurlijk simpelweg taxis te gebruiken, die overal in het stadscentrum te vinden zijn, zoals deze: taxis Brussel.


Laat je niet vangen in Brussel, neem een taxi!

We kunnen het niet genoeg zeggen, neem een taxi en raak veilig (en zonder boete!) thuis. De Brusselse taxi tarieven zijn ook niet zo hoog: als je je binen het stadscentrum verplaatst met nachttarief zal je zo'n 10-15 eur betalen, als je naar één van de randgemeenten moet vanuit het centrum vallen de tarieven meestal tussen de 20-25 eur.

Als je weet wat een boete tegenwoordig kost - en dan spreken we nog niet over de mogelijke gevolgen van het intrekken van je rijbewijs - dan is de keuze snel gemaakt!