Doorzoek de site:

Home Varia Cosmetische Chirurgie - Dr Frank Plovier

In België heeft het wat langer geduurd tot cosmetische chirurgie zo populair was als bijvoorbeeld in de Verenigde Staten, maar tegenwoordig zijn er meer en meer klinieken die hun diensten aanbieden op het gebied van de cosmetische chirurgie.

BeClinic bijvoorbeeld, een kliniek gespecialiseerd in cosmetische, plastische en reconstructieve chirurgie. BeClinic, gesticht door Dr Frank Plovier, is het perfecte voorbeeld van de Belgische uitmuntendheid in het gebied van de cosmetische chirurgie. Dr Frank Plovier voert procedures in alle gebieden van de cosmetische chirurgie.

 

 

Als u meer wilt weten over plastische chirurgie en dr. Frank Plovier, lees dan vooral verder!
Cosmetische chirurgie neemt steeds meer en meer een plaats in ons dagelijks leven. Ieder van ons kent ten minste één persoon die ervan genoten heeft, hetzij om esthetische redenen of voor reconstructieve chirurgie na een ongeval.

De psychologische voordelen van de cosmetische chirurgie kunnen ook zeer belangrijk zijn: stel dat je verminkt bent na een auto-ongeluk, bijvoorbeeld. Vandaag de dag kan plastische chirurgie worden gebruikt om uw normale verschijning weer terug te vinden.

Puur cosmetische ingrepen worden ook steeds populairder: als je flaporen hebt, je neus te groot vindt of iets anders aan je fysieke voorkomen je hinderr, dan is dit de oplossing!