Doorzoek de site:

Home Varia Naamstickers en naamlabels

naamstickerJe kent ze allicht: de naamstickers die gebruikt worden bij grote evenementen. Of de naamlabels die je moeder in je kleren stikte. Er zijn zoveel verschillende toepassingsmogelijkheden voor deze kleine, maar simpele stickers.

Naamstickers maken doe ik al van kleins af aan! Als deel van een tweeling met elk een eigen karakter kwamen deze labels goed van pas. Ik en mijn zus wouden namelijk nooit elkaars kleren aandoen en we werden boos als de verkeerde kleren in onze kast lagen. Een ramp voor mijn moeder, die onze kleren maar niet kon onderscheiden. Tot ze op een dag naamlabels kocht en onze naam in al onze kleren naaide. Sindsdien lagen alle kleren steeds in de juiste kast en waren ik en mijn zus altijd tevreden.

Een andere vorm van deze labels zijn de naamstickers of naamkaartjes. Je kleeft ze gewoon op je T-shirt en iedereen kan lezen wie je bent. Ideaal voor op bijvoorbeeld een receptie. Zeker als je, zoals ik, snel namen vergeet. Gewoon een snelle blik werpen op het naamkaartje van je gesprekspartner en je hoeft geen gĂȘnante vragen te stellen. Ook is er uit onderzoek gebleken dat zulke naamstickers de drempel verkleinen om met iemand te gaan praten die je niet kent. Ideaal dus om nieuwe mensen te leren kennen.

Naamstickers bestellen

Je kan natuurlijk zelf je naamsticker of naamlabels maken en uitprinten, maar een mooie en kwalitatieve sticker komt toch veel professioneler over? Op het internet vind je tientallen websites waar je zulke stickers kan ontwerpen. Vaak kan je een grote hoeveelheid stickers laten leveren bij je thuis of op het werk voor een heel klein bedrag. Geschikt dus voor verschillende gelegenheden waar een professionele uitstraling gewenst is.

Naamstickers maken

Maak je toch liever je eigen naamkaartjes? Dan kan je je van je creatiefste kant laten zien! Er bestaan verschillende tools waarmee je mooie ontwerpen kan maken. Photoshop is volgens mij de beste tool maar is nogal moeilijk te gebruiken. Heb je geen kennis van Photoshop, dan kan je altijd eens op zoek gaan op internet naar zulke tools. Je vindt er gegarandeerd tientallen. Wanneer je ontwerp klaar is hoef je ze enkel nog maar te printen op zelfklevend papier.