Doorzoek de site:

Home Varia Muurstickers voor de kinderkamer

muurstcikers kinderkamer

Snel, gemakkelijk, leuk en goedkoop. Muurstickers en behangpapier voor kinderkamers verzekeren dat je kind met een lach op zijn of haar gezicht gaat slapen. Vellen muurstickers kunnen op elke gladde ondergrond worden geplakt, verwijderd en worden verhangen zonder enige sporen achter te laten. Je kan ze plaatsen op muren, deuren, ramen, bureaus, spiegels of zelfs in een douche of bad. Een leuke webshop met muurstickers kinderkamer vind je hier.

Verander van muurstickers zo veel je wilt

Omdat muurstickers zo gemakkelijk in gebruik zijn en tegelijkertijd zo’n fantastische designs opleveren voor een lage prijs, kan je ze zo vaak veranderen als je kinderen (en jij) willen. De verschillende designs passen in nagenoeg elk thema en elke kinderkamer. Er zijn cowboys, piraten, prinsessen, vredestekens, exotische dieren, ruimtereizigers, vliegtuigen, trucks, bloemen en ga zo maar verder.Sommige muurstickers glinsteren, zijn glow-in-the-dark of kunnen zelfs gebruikt worden als whiteboard of krijtbord. Je kind kan zelfs kiezen tussen zijn of haar favoriete cartoons, stripfiguren, videospelletjes en filmsterren.

Maak iets speciaals van jouw kinderkamer

Maak van de slaapkamer en de speelruimten van je kinderen plaatsen waar deze kunnen rusten en leren met een overvloed aan stickers. Door je kinderen te laten kiezen welke muurstickers ze willen, zullen ze zich nog meer op hun gemak voelen.

Je kinderen de ruimte geven om hun kamer zelf te decoreren helpt ook hun creativiteit te ontwikkelen. Laat ze experimenteren met allerlei vormen, groottes en kleuren – zelfs als je niet echt overtuigd bent van het resultaat.

Spreek wel op voorhand samen af waar er wel muurstickers mogen komen en waar niet. Laat je kinderen volledig vrij in hun eigen kamer maar zorg er voor dat ze andere ruimten ongemoeid laten.