Doorzoek de site:

Home Varia De beste internet marketing cursussen

internet marketing

Wij bieden een gestructureerd, online lespakket aan inzake internet marketing dat je zal helpen om de fundamentele concepten van online marketing te begrijpen. Je kan zo je organische verkeer verhogen of jouw campagnes efficiënter maken. Na afloop kan je dan jezelf als een expert op het vlak van online ondernemen gaan beschouwen.

Leer internet marketing en word een competent internet marketer of een Professional internet marketer met een erkend diploma.

De online cursussen bevatten alle fasen en vormen van actuele internet marketing. Op deze manier kan je de fundamentele vaardigheden onder de knie krijgen om je online bedrijf stap voor stap te promoten. Meer informatie over cursussen in Brussel vind je hier: www.clicktrustacademy.be.

Leer SEO zoals een professional

Leer hoe je het beste SEO kan toepassen om het verkeer naar je website te verhogen en zo meer winsten te boeken. Onze cursus internet marketing biedt meer dan 50 gedetailleerde lessen aan die jou de verschillende stappen van SEO uitleggen: van sleutelwoordonderzoek, on-the-page optimalisatie, linkbuilding tot het bijhouden van je positie in de hiërarchie (ranking). Elke themales eindigt met een lijst van aanbevolen bronnen en taken zodat je jezelf kan beoordelen wanneer je aan het studeren bent.

Word een PPC expert

Ontdek de specifieke kenmerken van een PPC campagne en bepaal zelf welke bezoekers – die klant zullen worden – je aantrekt. De lessen in onze cursussen internet marketing tonen jou hoe je je campagne moet beheren, klanten volgt, advertenties schrijft, geo-target en hoe je de beste landingspagina’s maakt.

Analyseer jouw prestaties op het web

Web analytics is de belangrijkste pijler in onze online cursus en wordt daarom ook apart behandeld. Zo’n data-analyse toont wat er beter kan, welke marketing kanalen al efficiënt worden gebruikt en welke beter kunnen. Met onze lessen Web analytics krijg je de juiste instrumenten om jouw prestaties op te volgen, hoe je je doorverwijzingen kunt analyseren, de levenscyclus van je klanten te ontdekken en hoe je je businessmodel kan bijsturen indien nodig.