Doorzoek de site:

Home Vrije tijd Leer flirten met deze handige tips

positieve relaties aantrekken

Hoewel flirten is een kunst is die je pas kan beheersen na flink wat uurtjes oefening, moet je toch ook geen raketgeleerde zijn om er iets van te maken.

Als u een van de vele mensen die willen flirten, maar weet niet hoe ze dat tot een succesvol einde kunnen brengen, lees dan verder om eenvoudige tips voor flirten te leren en word een expert in een mum van tijd.

Deze tips gelden trouwens ook voor online flirten, wat je ook niet mag onderschatten. De betere datingsites zoals www.40plus.be zijn aangeraden indien je je in die leeftijdscategorie bevindt, en daar kan je onderstaande tips ook gerust toepassen!

1. Kies de juiste doelgroep

Je hoeft niet per se om een oogje op iemand te hebben om met hen te flirten; je kan je flirt-vaardigheden oefenen willekeurige mensen. Dit is perfect om je zelfvertrouwen en vaardigheden te verbeteren. Hierdoor heb je al enige ervaring onder je riem wanneer je klaar bent om die speciale persoon te benaderen.

2. Wees op je best

Wees onweerstaanbaar sexy en zorg ervoor dat je er altijd op je best uitziet als je op 'operatie flirt' start. Doe leuke kleren aan, draag een lekker geurtje, doe je haar en voorkom een slechte adem.

3. Kies je eerste woorden

Begin met een interessante, grappige of intellectuele openingszin, en wees klaar om creatief te reageren op de respons.

4. Vergeet de complimentjes niet

Geef complimentjes over het voorkomen van je gesprekspartner: hun uiterlijk, haar, kleding, glimlach en zo verder. Dit geeft je gesprekspartner een goed gevoel over zichzelf en zo gaan se zich makkelijker open opstellen.

5. Maak oogcontact

Studies hebben aangetoond dat ononderbroken oogcontact een sterke aantrekkingskracht tussen wildvreemden kan betekenen. Vergeet echter niet om niet te staren, je wil ook niemand ongemakkelijk maken!

7. Glimlach

Misschien wel de belangrijkste tip van allemaal! Door een glimlach geef je je gesprekspartner het gevoel dat je geniet met hem of haar te praten.